Gençlerbirliği-kayserispor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta maçında Gençlerbirliği, sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında cezalı olan Metin Diyadin’in yerine açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Cenk Özcan, futbolun gereği her şeyi yaptıklarını ancak final paslarında başarılı olamadıklarını dile getirdi. Özcan, “Maçın başından sonuna kadar desteğini bizden esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ederim. Futbolun gerektirdiği her şeyi yaptık. Final pasları ve gol vuruşlarında da daha başarılı olabilseydik, gole daha erken ulaşabilirdik” dedi.

Gençlerbirliği’nin başarılı futbolcusu Jimm Durmaz ise iyi futbol oynadıklarını fakat birçok fırsattan yararlanamadıklarını söyledi.

Başarılı futbolcu Gençlerbirliği taraftarı için, “Bugün her zamankinden daha kalabalıklardı. Maçın başından sonuna kadar bizi desteklediler. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KAYSERİ CEPHESİ
Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki de maçın ardından değerlendirmede bulundu. Maçın adil bir skorla sonuçlandığını vurgulayan Prosinecki, “İlk yarı hiçbir varlık gösteremedik. İkinci yarı kendimize geldik. 2. Yarının başında bulduğumuz golden sonra yakaladığımız fırsatları gole çevirmeyi başaramadık. Futbolda maalesef defansa çekildiğiniz zaman golü yersiniz. Maça genel olarak bakarsak adil bir sonuçla bittiğini söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Teknik direktörü Prosinecki’nin ardından maçı değerlendiren Yener Arıca, “Hocamızın da dediği gibi ilk devre çok kötü oynadık. İkinci yarı sahada çok farklı bir Kayserispor vardı. Son dakikada yediğimiz golle resmen yıkıldık. Fakat yapacak bir şey yok. Artık önümüze bakacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA