Eni Superbike Yarışları

Dünyanın sayılı motorsiklet organizasyonlarından birisi olan ENİ Superbike’yi Türkiye’ye getiren ENİ, Dünya Şampiyonu Türk yarışçı Kenan Sofuoğlu’nu ilk defa kendi seyircisiyle buluşturdu.

İstanbul Park’ta 3 gün boyunca devam eden yarışlarda Kenan Sofuoğlu kendi ülkesinde şampiyon olmanın gururunu yaşadı. ENİ Türkiye Distiribütörü Emre Yıldırım yaptığı açıklamada ENI firmasının Dünyanın sayılı akaryakıt şirketleri arasında ve Türkiye pazarında kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığını söyleyerek, “Bunun son örneği olan “ENi Süperbike” kendi gençlerimize çok güzel bir örnek oldu. Asay Savunma Petrol olarak özellikle bu işe meraklı gençler için yeni projeleri çok yakında hayata geçireceğiz, ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

13 yaşında Avrupa Şampiyonu olan Türk Motorsiklet yarışçısı Asrın Rodi Pak, Türkiye Gençliğinin önü açıldığı taktirde neler yapabilceklerini ortaya koyacaklarını ifade ederek, “Kenan Sofuoğlu bizim ekolümüz, onun yolundan gidiyoruz ve başarılı olacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA