Bursaspor şampiyon gibi stadyuma geldi

Bursaspor kafilesi, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma için Atatürk Stadyumu'na geldi.Yeşil beyazlı taraftarlar Bursaspor kafilesine yoğun ilgi gösterirken, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde karşıladı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında saat 20.30'da Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmada için yeşil beyazlı kafile, stadyuma geldi. Yeşil beyazlı kafile Atatürk Stadyumu'na yaklaştığı tam bir izdiham yaşandı. Yeşil-beyazlı taraftarlar takım otobüsünün önünü keserek tezahüratlar yaptı. Daha sonra yolu açan yeşil beyazlı taraftarlar meşaleler yakınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Adeta bir şampiyon gibi karşılanan Bursaspor kafilesi meşalelerin ortasından geçerek stadyuma ulaştı.

BEŞİKTAŞ GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA ATATÜRK STADYUMU'NA GELDİ
Konakladığı otelden yola çıkan Beşiktaş kafilesi, geniş güvenlik önlemler altında karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Stadyumu'na getirildi.

Beşiktaş takımı stada yaklaştığında ise, Stat Caddesi üzerinde adeta adım başı polis görev yaptı. Bursa Atatürk Stadı'nda gelene kadar çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı kafileye stat çevresinde bulunan Bursasporlu taraftarlar tepki gösterdi. Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş takım otobüsünün stada geldiği sırada siyah-beyazlı takım aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Kaynak: İHA