Yeni Diyarbakırspor Galibiyet Peşinde

DİYARBAKIR - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, Ankara Şekerspor ile yarın deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kazanıp ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Yeni Diyarbakırspor Sportif Direktörü Vedat Tanrıverdi, Şekerspor maçı hazırlıklarını Ankara'da sürdürdüklerini belirtti.

Tanrıverdi, "Şekerspor maçı için Ankara Büyük Anadolu Otelinde kampa girdik. Burada iyi bir çalışma ortamı bulduk. Moral ve motivasyonumuz çok iyi. Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda Adıyamanspor karşısında elde ettiğimiz farklı galibiyet ve iyi futbolumuzu yarın Şekerspor ile oynayacağımız maça da yansıtmak istiyoruz. Şekerspor maçında hedefimiz 3 puandır. Bunu da başarmak istiyoruz" dedi.

-Erganispor

Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Erganispor, geçen sezon Siverek Belediyespor'da forma giyen Mithat Bezirganoğlu ve Mazlum Gürez ile prensip anlaşmasına vardı.

Erganispor Teknik Direktörü Emin Sevmiş, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Sevmiş, şöyle konuştu:

"Siverek Belediyespor'da forma giyen Mithat Bezirganoğlu ve Mazlum Gürez Ergani'ye gelerek takımla birlikte çalışmalara başladı.

Prensip anlaşmasına vardığımız bu iki futbolcuyla çok yakında resmi sözleşme imzalayacağız. Elazığ Belediyespor'da geçen sezon forma giyen bir oyuncuyla daha ilgileniyoruz. Yöneticilerimiz bu futbolcuyu kadromuza katmak için büyük bir çaba sarf ediyor."

Öte yandan, Erganispor, Diyarbakır Süper Amatör Ligi takımlarından Aliparspor ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

-Yolspor

Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Yolspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Yolspor Teknik Direktörü İbrahim Tungaç, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ve kendi tesislerinde yaptıkları hazırlıkların çok iyi gittiğini söyledi.

Tungaç, "Gelecek hafta başlayacak yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İdmanlarımız iyi ve sorunsuz geçiyor. Batman'da Gercüş Bağlarspor ile oynadığımız hazırlık maçını kazanmamız ise morallerimizin yükselmesini sağladı. 22 Eylül Pazar günü Erganispor ile deplasmanda oynayacağımız ligin ilk maçını kazanıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: AA