Terim Tartışmalara Son Noktayı Koydu

Fatih Terim kendisi ve sözleşmeleri ile alakalı yapılan tartışmalara açıklık getirdi...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 1-1 biten Medical Park Antalyaspor maçından sonra bazı futbolcularına sitem etti. Terim "İyi oynamadık ama çok pozisyona girdik. Özellikle bazı arkadaşlarımızın şans aldığı zaman bu şansı kullanmaları lazım" dedi.

SÖZLEŞME DEDİKODULARINA NOKTA KOYDU

Fatih Terim, salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Real Madrid maçında her şeyin farklı olacağını kaydetti.

Fatih Terim, A Milli Takım'ın başına geçtiği günden bu yana yapılan eleştiriler ve Galatasaray Kulübü'nün kendisine teklif etmiş olduğu iki yıllık sözleşme konusunda şunları kaydetti:

"Biliyorsunuz milli takımda Galatasaray'ı, Galatasaray'da milli takımı konuşmuyorum. Benim yapmış olduğum sözleşme meseli çok uzadı. Ben 1974 yılında Galatasaray'a imza attım. Bugüne kadar yapmış olduğum bir tane mukaveleye bakmadım. Yakın zamanda'Galatasaray beni bırakmadıkça bende Galatasaray'ı bırakmam'açıklamasını yaptım. Böyle yapmış birisi olarak sözleşme, sözleşmeme meselesi maalesef simge haline getirdiniz. Önümüzde o kadar önemli maçlar var ki oraya konsantre olacağımıza sözleşme meselesini Galatasaray aleyhine getirdik. Sözleşmenin böyle devamının zarar vereceğini düşündük.


GALATASARAY İÇİN DİRENİRİM

Galatasaray benim için tercih ve seçenek değildir. Hiçbir zaman hayatımda da olmadı. Bana'Gel dediler geldim, çalış dediler çalıştım, koş dediler koştum'Ama git derlerse hemen gitmem direnirim. Bugüne kadar ben olaylara kurumsal değil durumsal baktım. Daha öncede benim sözleşmem vardı. Yapılan sözleşmelerin içini okumadım. Sadece bu kez imzada tarafların ayrılması halinde 15 günlük süre konmuştu ben bunu bir saate indirdim. Ben kağıttan öteye gitmeyen sözleşmeler mukaveleler gördüm. Mukavelede ne yazıyor ilgilenmedim. Sözleşmeyle ilgili ağzımdan tek laf çıkmadı. Ne gelişlerimde ne de kalışlarımda birinin içi rahat etsin diye bir halim yok. Hiçbir şeye imza atacak değilim. Beni çok iyi tanıyorsunuz."