Taraftara Duyarlılık Çağrısı

Türkiye Spor Yazarları Derneği Tokat Temsilcisi İhsan Uluözlü, müsabakalarda yaşanan olumsuzluklar karşısında alınan cezalara dikkat çekerek kulüp yöneticileri ve Tokatspor taraftarının daha duyarlı olmasını istedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kural ihlallerinde hem kulüplere hem de seyirciye büyük cezalar verildiğini ifade eden Uluözlü, kulübün zarar görmemesi adına bunlara dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti.

Centilmence bir sezon olmasını temenni eden Uluözlü, “En büyük dileklerimizden biri; futbolun güzelliğini oluşturan hakem, teknik direktör, futbolcu, seyirci gibi tüm ana ve yan unsurlarıyla bir bütün halinde görsel şov niteliğinde oynanması, geleceğe yatırım yapılmasıdır. Futbol dünyanın en güzel oyunu. Bu oyuna herkesin vereceği katkılar var. Dolayısıyla şehrimizin tanıtımı açısından herkesin futbolu daha da güzelleştirmesi ve destek olması gerekli. Stadyumları şenlik havasına çevirmemiz lazım. Bu hepimizin sorumluluğu” dedi.

Maçlarda hem kulübü, hem de taraftarı hassasiyetle davranmaya davet eden Uluözlü, “Tokatspor taraftarının maçlarda sinkaflı sözlerden uzak durması, stada alkollü gelmemeleri, biletleri belirtilen yerlerden almaları konusunda özenli davranmaya davet ederken, kulüp yöneticilerinin de gereken önlemi almaları hususunda hassasiyet göstermeye çağırıyorum. Gerek taraftarımız, gerekse kulüp yöneticilerimiz üzerine düşen görevi yerine getirirlerse keyifli maçların izleneceği bir sezon geçireceğimize inancım tamdır” diye konuştu.

Kaynak: İHA