Real Madrid maçı öncesi G.Saray'da şok!

Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid sınavı öncesinde Galatasaray'da sakatlık sorunları bitmek bilmiyor.

Galatasaray'ın Medical Park Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede sakatlanan Semih Kaya'nın sağ arka adalesinde ödem ve ikinci dereceden zorlanma tespit edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun ilk haftasında 17 Eylül Salı günü Real Madrid'le yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan Galatasaray, Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanda A2 takımıyla bir hazırlık maçı yaptı.

A2 takımı karşısında, Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Dany Nounkeu, Albert Riera, Aydın Yılmaz, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Bruma, Wesley Sneijder ve Umut Bulut kadrosuyla çıkan Galatasaray 3-0 galip gelirken, goller Gökhan Zan, Wesley Sneijder ve Umut Bulut'tan geldi.

Antalyaspor karşısında forma giyen oyuncular rejenerasyon idmanı yaparken, Hamit Altıntop salonda çalıştı. Selçuk İnan ise sahada çalışmasına karşın tedbir amaçlı hazırlık maçında oynatılmadı.

Semih'in maç sonrasında MR'ı çekilirken, kulüpten, "Sağ kalça arka adale grubunda ödem ve ikinci derece zorlanma tespit edilen Semih Kaya'nın tedavisine başlandı" şeklinde bir açıklama yapıldı.