Konya Fenerbahçe Spor Okulunun Yeni Sponsoru Medicana Hastanesi Oldu

Özel Medicana Konya Hastanesi, Konya Fenerbahçe Spor Okulu’nun yeni sağlık sponsoru oldu.

Medicana Konya Hastanesi, Konya Fenerbahçe Spor Okulunun yeni sağlık sponsoru olmasıyla nedeniyle öğrenci ve velilerle toplantı düzenlendi.

Toplantıya alanında uzman doktorlar ve çok sayıda öğrenci ile veliler katıldı.

Toplantıda ilk olarak Konya Fenerbahçe Futbol Okulu’nun barkovizyon ve Medicana Konya Hastanesinin tanıtım filmi gösterildi. Gösterimlerin ardından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Portakal, Beslenme ve Diyet Uzmanı Aslı Cemile Özatan ile Psikolog Elif Eşen, öğrenci ve velilere sunum yaptı. Sunumdan sonra Meram Futbol Okulu öğrencilerinden mili takıma çağrılan Ercan Demir ve Uygar Ara Ergeç’e ödül verildi

Konya Fenerbahçe Spor Okulu Genel Koordinatörü Özgür Kanyılmaz'da, kulübün yaz okulunu başarıyla tamamlayan öğrencilerine sertifikalarını verdi. Medicana Konya Hastanesi’nin Konya Fenerbahçe Spor Okulu arasında bir anlaşmaya imza atıldığını belirten Medicana Konya Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Zeliha Savaş, “Bununla da alakalı hastanemizde bir konferans düzenleyerek, velilerimize duyuru yaptık. Bundan sonraki süreçte, Konya Fenerbahçe Spor Okulu öğrencileri, Medicana Konya Hastanesi güvencesi altındadır” dedi.

İki yıl önce kurmuş oldukları spor okulunun şu an tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Fenerbahçe Spor Okulu Genel Koordinatörü Kanyılmaz ise “Yaz gruplarımızda 300’e yakın çocuğumuz var. Bunlarla sabah ve akşam olmak üzere haftanın 6 günü antrenman yapıyoruz. İster istemez sporda sertlikler olabiliyor, bu bağlamda sağlık sıkıntısı yaşıyorduk. Bunun için Medicana Konya Hastanesi bize destek oldu. Burada diyetisyen, çocuk gelişimi ve çocuk psikologumuz olsun, her türlü ihtiyacımızı Medicana Konya Hastanesinden alacağız. İnşallah bundan sonra daha profesyonel ve çocuklarımızı güvence altına alarak antrenmanlara devam edeceğiz. Bu bağlamda inşallah yetenekli sporcular yetiştireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA