İstanbul Büyükşehir Belediyespor-şanlıurfaspor Maçının Ardından

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig’in 4. haftasında kendi evinde Şanlıurfaspor'u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, iki mağlup olmayan ekibin karşılaştığını vurgulayarak, “Zorlu bir maçtı. İlk yarıda Şanlıurfaspor oyunun hakimiydi. Biz de kontra ataklarla gol bulmaya çalıştık. 2. yarıdaki değişikliklerle daha farklı bir oyun şekli oldu ve daha fazla topu tuttuk. Talihsiz bir gol ile mağlup duruma düşünce, takım bu mağlubiyeti hak etmedi. Tekrar geri dönüş şansımız vardı ve bunu iyi değerlendirdik” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ömer Can Sokullu ise, gelecek 2 hafta zorlu maçları olduğunu söyleyerek, bu haftayı kayıpsız kapamanın sevincini yaşadığını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Enver Cenk Şahin, bundan sonraki haftaları galibiyetle geçmek istediklerini söyledi.

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner ise, maçın ilk yarısında oyunun hakim tarafı olduklarını belirterek, “Genellikle oyunun hakim tarafı bizim takımımızdı. Birçok net pozisyonumuz var. Bunlardan faydalanamadık. 2. yarı çok kötü oyun oynadık. Disiplin adına hiçbir şey yapmadık. Rakibimiz'inde çok kaçırdığı pozisyonlar oldu. Golü bulduktan sonra çok kötü oynamaya başladık. Neticesinde kaybettik. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u tebrik ediyorum. Biz bu maçın analizini Urfa'ya döndüğümüzde yapacağız. Bundan sonra profesyonel olarak önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Şanlıurfasporlu futbolcu İsmail Haktan Odabaşı, iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “Sonuç olarak mağlup olduk. Bu maçın üzüntüsünü üstümüzden atıp, önümüzdeki hafta oynayacağımız maçlara konsantre olmamız lazım. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Böyle bir mağlubiyeti hak etmemiştik” dedi.

İlk yarı alakasız bir futbol oynadıklarının altını çizen Şanlıurfasporlu futbolcu Onur Akbay, “İnanılmaz basit hatalar yaptık. İstanbul Büyükşehir Belediyespor hatalarımızı iyi değerlendirdi. Kötü oynadığımız zaman da golü bulduk. Bu maç bizim için 3 puanlık bir maçtı. Bu maçtan çıkaracağımız şeyler oldu. Bu maçı telafi edeceğimizi umuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA