Gaziantepspor’dan Transfer Şovu

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Gaziantepspor, renklerine bağladığı 9 futbolcusuyla düzenlediği görkemli bir törenle toplu sözleşme imzaladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde ki antrenman sahasında düzenlenen imza törenine, Gaziantepspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kızıl, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar katıldı.

Havai fişek gösterileri ile birlikte coşan taraftarlar doldurdukları tribünde meşale yakarak büyük bir coşku yaşadı. Taraftarlar imza öncesinde Başkan İbrahim Kızıl ve transfer edilen futbolculara uzun süre tezahüratta bulundu.

Başkan Kızıl imza töreninde yaptığı konuşmada taraftarlarını özlediğini belirterek, “Çoktandır diyorlar ki Başkan görünmüyor. İşte yeni transferlerimizle karşınızdayız. Ben sizi özlemiştim şimdi anladım ki sizlerde bizi özlemişsiniz. Sonuç olarak bizimde kendi işlerimiz var çocuklarımızın ekmek teknesi var. Ailemiz içinde çalışmamız gerekiyor ve bu işlerimizi yapıyorduk. Bu süreçte elimiz güçlü olarak karşınıza çıkmak istedik. Taraftarımızın karşısına eli boş gitmeyelim dedim. Her biri pırıl pırıl, kapasitesiyle kendini kanıtlamış yerli ve yabancı futbolcular şimdi karşınızdayız. Yaptığımız transferler herkesin gıpta ile baktığı ve inanamadığı transferlerdir. Tabi biz transfer çalışmalarımızı çok gizlilik içinde yaptık. Bu konuda Mustafa Kızıl kardeşime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu görevi 4 aydır özellikle de yabancılarla ilgili mücadele veriyordu ve bugün bu futbolcularımız karşınızda Gaziantepspor’un armasını taşıyan formayı giyiyor. Bazıları transferde sesiz olduğumuzu iddia etmişti. Biz bu söylentilere aldırış etmeden kararlılıkla başarılı transferlerimizi gerçekleştirdik” dedi.

Gaziantep’in Türkiye için her anlamda önemli bir değer olduğunu hatırlatan Başkan Kızıl, “Gaziantep sanayisi, tarımıyla, bölge şehri olarak dünya gündemine gelen bir şehir. O zaman Gaziantep neden iyi futbolcuları getirmesin? İşte bakın bugün getirdik. Anadolu takımlarının imkanları kısıtlı olduğu için bilinen bir futbolcuyu buraya getirmek kolay değil. Transfer çalışmalarımızı özveriyle gerçekleştirdik. Bu kardeşlerimizi takımımıza kazandırdık. Sonuç olarak mühim olan yönetim, futbolcular ve taraftarlarımızla bu anı yaşamaktır. Ben şuanda hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum” diye konuştu.

Başkan Kızıl ilk hedeflerinin UEFA cezasını bu yıl geçirmek olduğuna işaret ederek, “Bu yıl UEFA’ya hak kazanıp bu cezamızı kaldırmak istiyoruz ve ondan sonrada hep birlikte daha güzel günler için hep birlikte oturup konuşacağız. Nereye kadar hep birlikte gidebileceksek yolumuzu çizip gideceğiz. Takımımız önceki yıl ki gibi ne kadar başarılıysa bundan sonrada o başarılardan daha iyi başarılar elde edeceğiz. Bu kez bu arada kaybettiğimiz mesafeyi vitesi altıya takıp kapatacağız ve başarıya doğru gideceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan İbrahim Kızıl’ın konuşmasının ardından Artem Milevskiy, Marius Stankevicius, Semir Stilic, Serdar Kulbilge, Uğur Kavuk, Mustafa Durak, Erman Bulucu, Kerem Eryılmaz ve Koray Öztürk'le temsili sözleşme imzalandı.

Artem Milevskiy herkesin ilgi odağı olan Dinamo Kiev’den transfer edilen Artem Milevskiy kendisine gösterilen ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür ederek, “Tabi ki öncelikle burada sizlerle birlikte daha büyük başarılara ulaşmak ve bir çok maçta galip gelmek için buradayım. Umuyorum ki Çaykur Rizespor maçında tribünde ki destekle birlikte galibiyet almak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA