Çanakkale Belediyespora Yeni Sponsor

Çanakkale Belediyespor ile Çanakkale Koleji arasında sponsorluk protokolü imzalandı.

Çanakkale Koleji protokolle Belediyespor'un altyapı oyuncularına yönelik eğitim alanında destek verecek.
Törende konuşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, protokolün nakdi bir işbirliğini değil, eğitim alanındaki işbirliğini içerdiğini söyledi.

Gökhan, “Bu protokol ile birlikte Kolejimiz, Çanakkale Belediyespor’un PAF takımında oynayan 9 kız voleybolcumuzun, Çanakkale Koleji’ndeki eğitimlerini gerçekleştirecek. Oyuncularımız, ücretsiz olarak eğitim alırken, yeme ve servis ücretleri de Belediyespor tarafından karşılanacak. Yine bu anlaşma ile birlikte spor tesislerini ortaklaşa kullanacağız. Kolejin şehirlerarası yarışmalarında onlara ulaşım desteğini Çanakkale Belediyesi olarak biz vereceğiz. Uluslararası kamp organizasyonlarında da kolejin yatakhane bölümünden yararlanılacak. Özetle, eğitim ve okulun fiziki ve eğitsel alanlarından karşılıklı olarak yararlanma üzerine bir protokol töreni düzenliyoruz” dedi.

Çanakkale Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güneşhan ise, PAF takımlarının önemine vurgu yaparak, “Onların statüsü biraz daha farklı. Maçları daha önemli. PAF takımının alacağı puanlar, A takımının puanlarını etkiliyor. Onların aldığı puanın yüzde 10’u A takımına ekleniyor. Biz de bu yüzden güçlü bir PAF takımı oluşturmak için çalışmalarımızı yaptık. Oyuncularımızın da daha çok bir arada olmaları için bir okulda bir araya gelmelerini istedik” şeklinde konuştu.

Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karakaş, “Çocuklarımızın yalnızca akademik konulardaki başarılarıyla ilgilenmiyoruz. Onların gelecekte de mutlu ve başarılı olmaları için kültür, sanat, sportif ve sosyal alanlarda da başarılı olmalarını istiyoruz. Onun için bu teklife de sıcak baktık. Bundan sonra da bu çalışmaların devam edeceğini belirtmek istiyorum. Önemli olan çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanmasıdır” dedi.

Protokol imza törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güneşhan ve Çanakkale Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karakaş ile okul yönetimi katıldı.

Kaynak: İHA