Beşiktaş Başkanı Orman, Balıkesir'de

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Erdek Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı.

Orman, 2004 yılında Fulya Stadyumu'nda Erdek Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Mahmut Canbaz'a yemek sözü veren Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, sözünü 9 yıl sonra yerine getirdi.

Bir restoranda verilen yemeğe derneklerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Özköse ve BJK Derneği Genel Koordinatörü Levent Çifter, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ve çok sayıda taraftar katıldı.

Yemekte konuşan Orman, 2004 yılında Fulya Stadyumu'nda güzel bir gece geçirdiklerini ifade ederek, ''Burada Erdek Taraftarlar Derneği Başkanı Mahmut Canbaz'a verilmiş akşam yemeği sözüm vardı. Bu sözümü seçimlerden önce vermeyi düşündüm ancak bu güne nasipmiş" ifadelerini kullandı.

Güzel günler geçirdiklerini dile getiren Orman, Allah'tan bu güzel günleri sezon sonuna kadar devam etmesini istediklerini belirterek şunları kaydetti:

''Bugüne kadar iyi niyetle hiçbir şeyden kaçınmadan Beşiktaş Spor Kulübü'nü iyi bir yere getirmek için çalıştık. Artık Beşiktaşlılar Türkiye'nin ilk büyük kulübünün Beşiktaş olduğunu, Beşiktaş'a hiçbir şey olmayacağını, aydınlık bir geleceğin bizi beklediğinin farkına vardılar. Bunda benim ve arkadaşlarımın bir nebze olsun katkısı varsa ne mutlu bizlere."

Orman, yeni stadyumun gelecek yıl biteceği müjdesini verirken, daha sonra taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA