Siirtspor, Silivrispor Maçından Galibiyet Bekliyor

SİİRT - Spor Toto 3.Lig 1. grup takımlarından Siirtspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Siirtspor kayyumu M. Nezir Öztaş, Silivrispor maçında ortaya koyacakları oyun planlarının teknik heyet tarafından belirlendiğini ve oyunculara aktarıldığını söyledi.

Kamp yapamamanın olumsuz etkisini haftalar içerisinde üzerlerinden atmaya çalışacaklarını belirten Öztaş, şöyle konuştu:

"Takımımız bir haftadan beri teknik direktör Ahmet Erten ve yardımcıları nezaretinde bu maça hazırlanıyor. Bu maç için fizik kondisyon idmanlarının yanı sıra taktiksel çalışmalara da ağırlık verildi.

Takımda cezalı veya sakat bir oyuncumuz yok. Atak bir oyun ortaya koyacağız. Futbolcularımız galibiyeti amaçlayan ama aynı zamanda bir o kadar güzel bir oyun ortaya koymaya çalışacak. Bütün hazırlıklarımız galibiyet hesapları üzerine kuruldu. Kendi sahamızda seyirci avantajını da kullanarak bu maçtan üç puan almak istiyoruz. Seyircilerimizi bu maçta takımlarını desteklemeye davet ediyorum."

Kaynak: AA