Sapanca Akademispor Yönetici ve Oyuncuları Yemekte Bir Araya Geldi

SAKARYA - Bu yıl Süper Amatör Lig'e yükselmeyi hedefleyen Sapanca Akademispor yönetici ve oyuncuları moral yemeğinde bir araya geldi.

Meşelik Park'ta düzenlenen yemekte konuşan Başkan Osman Kubilay, iş yoğunluğu nedeniyle yönetim kuruluna yeni yöneticilerin katıldığını söyledi.

Takımın herhangi bir bütçe sorunun bulunmadığını ve başarı için gereken her şeyin yapılacağını vurgulayan Kubilay, "Yönetim kurulumuzdaki bazı arkadaşlar işlerinin yoğunluğu sebebiyle aramızdan ayrıldı, biz de bu arkadaşlarımızın yerine yeni isimler seçtik. Takımın başarısı için ne kadar bütçe lazımsa bunu karşılamaya hazır bir yönetimimiz var" dedi.

Kubilay, birçok yaş kategorisinde şampiyonalara katıldıklarını belirterek, "Türkiye şampiyonalarında oyuncularımızın elde ettiği deneyimler artık kendilerini belirli bir seviyeye getirdi. Transfer yapan profesyonel kulüplerin altyapılarına giden çocuklarımız oldu. Altınordu, Buca, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Sakaryaspor altyapısına giden çocuklarımız var. Hepsinin ileride profesyonel hayata gireceklerine inanıyoruz" diye konuştu

Kubilay, şöyle devam etti:

"Şimdiki amacımız, Sapanca Akademispor'un daha değişik boyutlarda kurumsal kimlik kazanmasını sağlamak. Hedeflerimize ulaşmak için bize maddi manevi destek olan, yardımcı olacak yönetici arkadaşlar var. Bu seneyi Sapanca Akademispor'un kabuğunu kırma senesi ilan ediyoruz. Bu yıl Süper Amatör Lig'e çıkmayı hedef yaptık. Süper Amatör Lig'e çıkıp bünyemizdeki yaş ortalaması 19, 20, 22 olan oyuncalarla mücadele etmek istiyoruz"

Teknik Direktör Ufuk Yüzücü de oluşturdukları kadroyla başarı yakalayacaklarını aktandı. Yüzücü, şunları söyledi:

"Bu sezon hedefimiz, altyapıdan yetişen sporcularımızı yeni transferle kaynaştırıp süper amatör lige çıkmaktır. İnşallah çıkarsak önümüzdeki senelerde gençleri yetiştirmek için çalışan bir takım olacağız. Süper Amatör Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı daha sıkı daha ciddiyetle iyi bir şekilde yapıyoruz. Daha önce çalışma yeri ve idman sahası sıkıntımız vardı. Bu sene belediyenin kazandırmış olduğu tesisler sayesinde daha iyi çalışıp gençleri oynatmak istiyoruz."

Kaynak: AA