Gültekin Gencer, Galatasaray Maçları Öncesi Çıkan Transfer Durumlarından Şikayetçi

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Galatasaray maçlarından önce kendi futbolcularına gelen transfer durumlarından rahatsız olduklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda 1-1’lik beraberlikle ayrıldıkları Galatasaray maçı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, galibiyet için geldiklerini anlatarak, “Takımıza inanıyorduk. Bu maçtan önce hepinizin bildiği gibi bir transfer olayı yaşadık. Geçtiğimiz yıllarda da aynı olaylar olmuştu. Bu maçtan önce bizim futbolcumuzla ilgili bir transfer durumu söz konusu oldu. Biz her şeyden önce burada takım olduğumuzu gösterdik. Yapılan transferler takıma uyum sağlamış durumda. Bundan sonra herhangi bir sorun olmadan yolumuza devam edeceğiz. Burada alınan 1 puan önemli. Bütün takımı tebrik ediyorum” dedi.

ŞÜKRÜ ERGÜN: “BUGÜN ÇOK İYİ BİR FUTBOL ORTAYA KOYAMADIK AMA ÇOK POZİSYON BULDUK”

Galatasaray Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, maç sonrası yaptığı açıklamada, ligde 3 maçtır berabere kaldıklarını hatırlatarak, “6 puan kaybettik. Bunlar ileride arayacağımız puanlar. Bugün çok iyi bir futbol ortaya koyamadık ama çok pozisyon bulduk. Benim görebildiğim kadarıyla 12 tane net pozisyonumuz vardı. Bununla birlikte rakibimiz kalemize iki kere geldi ve biri gol oldu. Bu futbolun kanunu. Topunda sizi sevmesi gerekiyor” diye konuştu.

Yeni transfer Bruma hakkında Ergün, “Bruma ilk maçında her şeyini ortaya koymaya çalıştı. İlk maçında bilgi sahibi çok mümkün olmasa da ben beğendim” şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı taraftarların hakem Tolga Özkalfa’ya gösterdiği tepkiye “Hakemin aldığı tepki çok haksız değildi” diyen Şükrü Ergün, “Rakip takım kalecisinin zaman geçirmek için yaptığı her türlü atraksiyona göz yumdu. En son 90+2. dakikada sarı kartını gösterdi. Her degajı aşağı yukarı 10 saniye sürdü. Bunu hesaplarsanız maç sona kaç dakika ilave edildiğini görürsünüz” ifadelerini kullandı.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile oynanacak maça değinen Ergün, “Burada alınan sonuçla ve oyunla bunu değerlendirmek doğru olmaz. Salı günü bambaşka bir ekip olarak sahada olacağız. Çok başka bir futbol izleyeceğimize eminim” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA