Galatasaray-Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynadığı maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray'ın artılarını ve eksilerini bildiklerini söyleyerek, “Bize hücum edeceklerini ve baskı kuracaklarını biliyorduk. Çalıştığımız pozisyonlarda çok başarılıydık. Golü de bulduk. Tabi Galatasaray ile oynuyorsunuz. Doğal olarak zaman zaman etkili oluyor. Sonrasında onlar 3 santrafora bizde 3 stopere döndük. Biz 3 haftada ligde çıkış yapamamıştık. Bugün futbol adına iyi şeyler yaptık. Özellikle son dakikalarda 5-6 futbolcuyla kontra atağa çıkmamız bizim adımıza artı bir durumdu. Oyuncularımı kutluyorum. Seyredenler için keyifli bir maç oldu” dedi.

Medical Park Antalyaspor'un Çek oyuncusu Milan Baros, Galatasaray'ın daha iyi oyun sergilediğini ifade ederek, “Aldığımız 1 puan için kendimizi şanslı sayabiliriz. Galatasaray taraftarına çok teşekkür ediyorum. Burada çok güzel vakit geçirmiştim. Bende bir Galatasaray taraftarı olarak onlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı savunma oyuncusu Emre Güngör, Galatasaray deplasmanından puan hedeflediklerini aktararak, “İyi mücadele ettik. Elimizden geleni yaptık. Ama Galatasaray oyun başında ve oyun sonunda iyi baskı yaptı. Ama deplasmanda alınan 1 puan iyidir. Lige istediğimiz gibi başlayamadık ama bundan sonra iyi oynayarak Antalyaspor'u layık olduğu yere getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Galatasaray-Medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Kaynak: İHA