Fenerbahçe'ye Taraftar Morali

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenman öncesinde tesislere gelen bir grup taraftar, teknik heyet ve futbolcularımıza lehine tezahüratlarda bulundu. Teknik Direktör Ersun Yanal’a ve oyunculara çiçek takdim eden taraftarlar, teknik heyet ile futbolculara baklava da ikram etti.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve ilk 30 dakikası basına da açık gerçekleştirilen çalışma, 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonları ile devam etti. Oyuncular antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

EGEMEN, EMENİKE VE ALVES ANTRENMANDA
Bir süredir tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Egemen Korkmaz ile milli takım kamplarından dönen Emmanuel Emenike ve Bruno Alves de takımdaki yerlerini aldılar. Bu 3 oyuncu antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Joseph Yobo ise hazırlıklarını takımdan ayrı yaptığı özel program dahilinde sürdürdü. Antrenmanın son bölümünde sağ arka alt adalesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu, tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçının hazırlıklarını 14 Ekim Cumartesi günü yapacağı Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak çalışmanın ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA