Fatih Terim, 159 Gün Sonra Tt Arena'da

Spor Toto Süper Lig’in 4. hafta açılış maçında Galatasaray kendi sahasında Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak.

Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak karşılaşmada cezasını tamamlayan sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, 159 gün sonra kulübedeki yerini alacak.
Galatasaray'da, geçen sezondan kalan cezasını tamamlayarak Eskişehirspor deplasmanında görev yapan teknik direktör Fatih Terim, uzun bir aranın ardından Türk Telekom Arena'da takımını yönetecek. Geçen sezonun 28. haftasında, oynanan İçel İdmanyurdu maçındaki davranışları nedeniyle 9 maç ceza alan Terim, tam 159 gün sonra bir lig maçında Türk Telekom Arena'da takımının başında sahaya çıkacak.

TERİM KADRODA ROTASYONA GİTTİ
Galatasaray'ın bugün oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı kadrosuna Muslera ve Sneijder alınmadı. Antalyaspor maçı kadrosunda Muslera, Sneijder dışında, diğer yabancılar Dany ve Riera da alınmadı. Yeni transfer Bruma ise kulübede yer alacak. Sarı-kırmızılılarda Selçuk İnan, Gökhan Zan ve Hamit Altıntop'un ise sakatlıkları bulunduğu için kadroda bulunmuyor. Tecrübeli teknik adam bu akşam oynanacak maçta ilk 11’ini şu şekilde belirledi:
“Eray, Eboue, Chedjou, Semih, Hakan Balta, Melo, Engin, Emre Çolak, Amrabat, Burak Yılmaz, Drogba.”

GALATASARAY LİGDE 2 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, sezonun ilk maçında evinde Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederken, daha sonra deplasmandaki 2 maçında berabere kaldı. Bursaspor ile 1-1, Eskişehirspor ile golsüz eşitliği bozamayan sarı-kırmızılı ekip, son iki maçında 4 puan yitirdi.

BAROS TEKRAR GALATASARAY TARAFTARININ KARŞISINDA
4 sezon Galatasaray forması giyen Medical Park Antalyaspor’un Çek futbolcusu Milan Baros, sarı-kırmızılı takıma karşı ilk kez sahaya çıkacak olmanın heyecanını yaşayacak. Ağustos 2008'de Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer edildikten sonra 4 sezon Galatasaray forması giyen Baros, Şubat 2013'te ülkesinin takımlarından Banik Ostrava'ya geçiş yaptı. Çek futbolcu, 2013-2014 sezonu başında ise Medical Park Antalyaspor formasıyla Süper Lig'e döndü. Galatasaray'daki 93 lig maçında 48 gol atan Baros, bu alanda Galatasaray tarihinin en skorer 10 oyuncusundan biri olmayı başarmıştı.

Kaynak: İHA