Adanaspor Kahramanmaraş Deplasmanına Hazır

ADANA - PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un yarın Kahramanmaraşspor deplasmanına gideceği bildirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, pazar günü deplasmanda Kahramanmaraşspor karşılaşacak olan Adanaspor'da, cezalı Veli ve sakatlıkları bulunan Cem ile Onur Aksar takımdaki yerlerini alamayacak. Son çalışmasını Kahramanmaraş'ta yapacak olan turuncu-beyazlı ekip, daha sonra maç saatini bekleyecek.

Teknik direktör Ercan Albay ise psikolojik olarak oyuncularının puan alamama stresinden kurtulmaları için sürekli olarak toplantılar yapmaya devam ediyor. Osman Yereşen Tesisleri'ndeki çift kale maç öncesi futbolcularını sahada toplayan Albay, oyuncularını maça motive etmeye çalıştı.

Bu arada, dün yapılan antrenmanda Tiago ve Fabiano takımdan ayrı koşu yaptı. Her iki futbolcunun da durumu son yapılacak kontroller sonrasında belli olacak.

Takımın genç oyuncularından Ahmet Dereli, zor günlerin alınacak 3 puanla sona ereceğini ve Kahramanmaraşspor maçını önemsediklerini söyledi.

Hafta başından bu yana iyi çalıştıklarını belirten genç futbolcu, ''Sahaya 3 puan için çıkacağız. Kazanırsak bizim için her şey yeniden başlayacak. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Elimizden gelen ne varsa sahada onu yapacağız. Taraftarlarımız dualarını bizlerden esirgemesinler'' ifadeleri kullandı.

Kaynak: AA