Kayserispor'da, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

KAYSERİ - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde gerçekleştirildi.

Hafif tempolu koşuyla başlayan idman, ısınma koşusu, pas kontrol ve dar alanda top çalışmasıyla devam etti. Antrenman sırasında futbolcuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

İdmana milli takımlarından dönen Salih Dursun, Okay Yokuşlu ve Zurab katılırken, sakatlıkları süren Bobo, Mert Nobre ve Simic katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Sereno ise takımdan ayrı koştu.

Antrenmandan önce AA muhabirine açıklamalarda bulunan Salih Dursun, lige verilen arayı iyi değerlendirerek, yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.

Gençlerbirliği maçında alınacak 3 puanın ligin son iki haftasındaki mağlubiyetleri telafi etme adına önemli olduğunu vurgulayan Dursun, şöyle devam etti:

"Gençlerbirliği maçını kazanarak, çıkışa geçmek istiyoruz. O doğrultuda çalışıyoruz. Gençlerbirliği karşılaşmasından 3 puan alarak, galibiyet serisi başlatmayı arzu ediyoruz. Amacımız Ankara'dan galibiyetle dönmek" diye konuştu.

Kulüp başkanı Recep Mamur ile genel menajer Süleyman Hurma'nın da izlediği antrenman daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA