Hentbol Açıklaması

RİZE - Kadınlar Hentbol Süper Ligi takımlarından Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, bu sezon ilk üç takım içerisinde yer almak istediklerini belirtti.

Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, transfer çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, "Bu sezon kadromuza dört yeni oyuncu katarak gücümüze güç kattık. Süper Lig'de ilk üç takım içerisinde olmak için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma ve teknik ekibime güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye kupasında final oynamak istediklerini vurgulayan Oğuz, şunları kaydetti:

"Geçen sezon Türkiye kupasında ikinci turu bir golle kaçırmıştık. Bu yıl kupada bir talihsizlik yaşamazsak en az yarı final oynamayı hedefliyoruz. Takımımızdaki istek ve arzu belki de bize final kapısını açar. Avrupa Challenge Kupası'nda mücadele edecek 36 takım içerisinde de adımızı ilk 8'e yazdırmaya çalışacağız. Rakiplerimizin çok güçlü olduğunu biliyoruz ama bizim de gerektiğinde dağ olup, aşılması imkansız dağları aşmamıza yardımcı olacak taraftarımız var. Avrupa'daki rakiplerimizin ne olduğu önemli değil, önemli olan Avrupa'da bizim neler yapabileceğimiz."

Oğuz, takımın iyi bir hava yakaladığını ve taraftarın desteğiyle daha iyi olacağını vurguladı.

Kaynak: AA