Giresunspor'da Hedef Mutlak 3 Puan

Giresunspor teknik direktörü Ahmet Ertem, hafta sonu oynayacakları Kartalspor maçı hazırlıkları sonrası açıklamalarda bulundu.

Ertem, ”Zor bir deplasmana gideceğiz. Ama hiçbir zaman savunma anlayışı içinde oynamayacağız. Kaybetmenin kolay ama kazanmanın da bir olay olacağını biliyoruz" dedi.

Bu hafta sonu deplasmanda Kartalspor ile ligin 2. haftasında karşı karşıya gelecek olan Giresunspor hazırlıklarına tesislerde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Yarı sahada yapılan taktiksel anlamda pas çalışması ve çift kale maç ile sona eren antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Ahmet Ertem, "Yepyeni ve iskeleti olmayan bir takımız.Buna rağmen geçtiğimiz hafta tempolu bir mücadele sergilemek bizi mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Ertem, ”Oynadığımız Çankırıspor maçı bizi gelecek adına umutlandırdı. En azından bundan sonra hep böyle oynarız. Önümüzde çok önemli bir Kartalspor maçı var. Kartalspor maçında hiçbir zaman savunma anlayışı ile oynayacak değiliz. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Çünkü kaybetmenin kolay ama kazanmanın bir olay olduğunu biliyoruz. Orda da seyirci desteğimiz olacak onun için temennimiz ve niyetimiz içeride kaybettiğimiz puanı dışarıda almak. Yaptığımız antrenman tamamen Kartal maçının taktiksel anlamı ile ilgiliydi. Top rakipteyken ne yaparız düşüncesi ile ilgili bir çalışma yaptık. Çocuklar bunu yarı sahada iyi uyguladılar. Ne yapılması gerektiğini hafta sonuna kadar daha iyi bir anlayışla takımımızın yapısına uygulayacağız. Şuan sakat oyuncumuz yok sadece sakatlıktan kurtulan Cihan arkadaşımız var onu da özel antrenmanlarla hazırlıyoruz. Rıdvan arkadaşımızın da antrenman eksikliği var onun dışında herhangi bir eksiğimiz yok. Elimizde ki oyuncuların bize yeteceğine inanıyorum. Zaten yüksek fiyatta olan futbolcularla görüşme yapmadık. Biz bir takım olma yolundayız. Dengeleri bozmamak adına yüksek maliyetli oyuncularla görüşme yapmadık" diye konuştu.

Giresunspor bugün saat 16.00’da Giresun Atatürk Stadyumu’nda yapacağı antrenmanla Kartalspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: İHA