Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve ilk 30 dakikası basına da açık gerçekleştirilen çalışma, 1 saat 40 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanın devamında 2 gruba ayrılan oyuncular, top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra dar alanda yapılan çift kale maçın ardından milli takımlarda daha az süre alan Hasan Ali Kaldırım, Alper Potuk, Michal Kadlec, Dirk Kuyt, Moussa Sow ve Pierre Webo yüksek şiddetli dayanıklılık çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise bu esnada yaptıkları soğuma çalışmalarıyla antrenmanı tamamladılar.

Belindeki ağrıları nedeniyle dünkü çalışmalarda yer alamayan Emre Belözoğlu, akşam saatlerinde yapılan çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı. Joseph Yobo ile Egemen Korkmaz takımdan ayrı yaptıkları özel program dahilinde tedavi ve çalışmalarına devam ederken, Portekiz milli takım kampından dönen Raul Meireles ise salonda çalıştı.

Antrenmanda milli takım kamplarından henüz dönmeyen Emmanuel Emenike ile Bruno Alves yer almadı.

Sarı-lacivertliler, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışmanın ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA