Adanaspor’da Hedef 3’te 3 Yapmak

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, deplasmanda karşılaşacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Bir haftada 3 karşılaşmaya çıkacak olan turuncu-beyazlı takımın teknik direktörü Ercan Albay, “Bu maçı kazanırsak ardından oynayacağımız müsabakalarla ligde farklı konuma gelebiliriz” dedi.

Öğleden sonra Osman Yereşen Tesislerinde çalışan turuncu-beyazlı takımda dün MR’ı çekilen Tiago takımdan ayrı düz koşu yaptı. Dizinde ödem tespit edilen başarılı futbolcunun genel durumunun iyi olduğu belirtildi. Diğer bir yabancı oyuncu Fabiano’da bugün yapılan antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı.

ALBAY DİKKATLE İZLEDİ
Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay, taktik çift kale maçı sahanın kenarından dikkatle izledi. Zaman zaman oyuncuları yerlerini değiştiren deneyimli teknik adam, belirli bölümlerde futbolcularına yapmaları gerekenleri anlattı. Sakatlıkları sebebiyle Cem ve Onur Aksar çalışmada yer almadı.

TAKIM CUMARTESİ GİDECEK
Bu arada turuncu-beyazlı takım pazar günü oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı için cumartesi sabah karayolu ile Kahramanmaraş’a gidecek. Son çalışmasını orada yapacak olan Adanasporlu futbolcular, daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

BİR HAFTADA 3 MAÇ
Öte yandan Adanaspor, bir hafta içinde 3 müsabaka oynayacak. Ligin son sırasında yer alan turuncu-beyazlı takım, pazar günü deplasmanda Kahramanmaraşspor, çarşamba günü ise Adana’da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Turuncu-beyazlılar, 21 Eylül Cumartesi günü deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ile puan savaşı verecek.

ALBAY: “MUTLAKA KAZANMALIYIZ”
Teknik Direktör Albay, kazanamamanın verdiği stresi bir an önce sonlandırmaları gerektiğini söyledi.

Bir haftada oynanacak olan 3 maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Albay, “Kaghramanmaraşspor maçı bizim için başlangıç olmalı. Rakibimiz transferin son gününde iki yabancı oyuncu aldı. Zor bir maç olacak. Tek düşüncemiz galibiyet. Bu maçı kazanırsak ardından oynayacağımız müsabakalarla ligde farklı konuma gelebiliriz. Oyuncularımın da ellerinden geleni yapacağına inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA