Ülker Futbol Köyleri Projesi

ÇANKIRI - Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ülker sponsorluğunda hayata geçirilen "TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi" kapsamında Çankırı'dan bu projeye katılan Çankırıspor altyapı oyuncusu Bahadır Er , Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Çankırıspor futbolcularıyla bir araya geldi.

Er, Çankırıspor Tesisleri'nde AA muhabirine yaptığı açıklamada, 19-28 Ağustos tarihleri arasında Sinop'ta 40 kişilik bir ekiple 9 günlük bir kampa girdiklerini hatırlattı.

Futbol köyünde beslenme, oyun kuralları, futsal, ilk yardım, çevre bilinci, satranç, yaratıcı drama ve kişisel bakım gibi eğitimlerine katıldığını ifade eden Er, kampın verimli geçtiğini söyledi.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali de Çankırıspor'da altyapıya önem verdiklerini belirterek, Bahadır Er'in gelecekte iyi bir futbolcu olacağını inandığını kaydetti.

"TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi"ni Çankırı'da da görmek istediklerini belirten Karaali, kentte alt yapılarda oynayan bir çok çocuğun buna ihtiyacı olduğunu belirtti.

Çankırıspor'un alt yapı hocası Serhan Yalçınozan da Bahadır Er'in başarılı bir sporcusu olduğunu ifade ederek, Anadolu'da yetişen çocukların daha dirençli olmasından dolayı başarı çıtasının yüksek olduğunu anımsattı.

Kaynak: AA