Basketbol Açıklaması

YALOVA - Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübünün başkanı Alpaslan Erkoç, her yıl olduğu gibi bu yıl da iddialı bir takım olacaklarını belirterek, "Bizim için rakip ayrımı yok, bütün takımlar gözümüzde aynı" dedi.

Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013-2014 sezonu fikstürünün çekildiğini, bu yıl da ligde Yalova'yı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iddialı bir takım olacaklarına işaret eden Erkoç, "Bizim için rakip ayrımı yok, bütün takımlar gözümüzde aynı. Lige fikstür avantajıyla başlayacağız. Türkiye, başarılarımızdan dolayı Yalova'yı konuşuyor. Kuracağımız kadroda düşündüğümüz oyuncularla maçlara çıkarsak İzmir, Kardemir Karabükspor ve Beşiktaş'ı yeneceğimizi açıkça belirtebilirim. Galatasaray ile de başa baş mücadele ederiz" diye konuştu.

Erkoç, ligdeki tek rakiplerinin Galatasaray olduğunu iddia ederek, "Ligi ikinci sırada bitireceğimizi tahmin ediyorum. Grubumuzdaki bütün takımlara başarılar dilerken, 2013-2014 sezonunun centilmence geçmesini temenni ederim" dedi.

Transferler hakkında bilgi veren Erkoç, ABD Milli Takımında oynayan 3,5 puanlı oyuncu Jake Conts ve yine ABD'li 4 puanlık sporcu Moha Hafid'in yanı sıra Galatasaray'dan 4 puanlı Serdar Sağlam ve 1 puanlı Murat Yazıcı ile Beşiktaş'tan 3 puanlı İlhan Tuncay ile anlaştıklarını bildirdi.

Anlaşmaya vardıkları oyuncuların kalacak yerlerini ayarlamaya çalıştıklarını dile getiren Erkoç, "Oyuncuların kalacak yerlerini 10 günde çözeriz. İtalya Milli Takımının ABD'li çalıştırıcısı Clifford Fisher ile anlaştık. Tecrübeli antrenörün de kalacak yerinin ayarlanmasının ardından, kendisini kente getireceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA