Adana Demirspor'dan Kadın ve Çocuk Taraftarlara Jest

ADANA - PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirpsor'un seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlara açık olan Balıkesirspor karşılaşması için kentin çeşitli noktalarından 5 Ocak Stadı'na otobüs kaldırılacak.

Kulüp basın sözcüsü Yüksel Yavuz, yaptığı açıklamada, stada gelecek taraftarların centilmence, şiddet ve küfüre yer vermeden takımı en iyi şekilde destekleyeceğine inandığını belirtti.

Yavuz, PTT 1. Lig'in 4'ncü hafta karşılaşması olan Balıkesirspor maçında kadın ve çocuk taraftarlar için kentin çeşitli noktalarından otobüs kaldıracaklarını bildirerek, "3 haftalık cezamızın ikincisinde Balıkesirspor ile karşılaşacağız, bu önemli maçta büyük Adana Demirspor taraftarından mahrum kalacağız ama kadın ve çocuk taraftarlarımızın bu eksikliği en az seviyeye indireceğinden hiç şüphem yok" ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü oynanacak maç için saat 18.30'da Turgut Özal Bulvarı, Kenan Evren Bulvarı, Mavi Bulvar, Baraj Yolu, Belediye Evleri çarşısı, Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği önü, Bakımyurdu Caddesi, 5 Ocak Meydanı, Yamaçlı Endüstri Meslek Lisesi ve Optimum AVM önünden, Kiremithane Mahallesi, Başkent Üniversitesi Hastanesi önü ve Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'ndan otobüs seferleri düzenleneceği, otobüslerin maç bitiminde aynı güzergahları izleyerek taraftarları götüreceği bildirildi.

Kaynak: AA