Yeni Diyarbakırspor, Adıyamanspor Maçına Hazır

DİYARBAKIR - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda yarın karşılaşacağı Adıyamanspor maçını kazanmak istiyor.

Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, önceki gün kendi sahasında karşılaştığı Hacettepespor maçında aldıkları mağlubiyeti kaza olara değerlendirdiklerini söyledi.

Maçta rakip takımın tek korner kullanmadan tek atakta bulduğu gol ile galibiyete ulaştığını kaydeden Tanrıverdi, şöyle konuştu:

"O maçta çok iyi bir oyun sergilememize rağmen maçı kazanamadık. Maçta taraftarımızın büyük desteği bizi gururlandırdı. Maç sonunda bizi ve rakip takımı oyuncularını tribüne çağırıp alkışladılar. Bu bizim için çok önemliydi.

Ama artık o maçı unuttuk. Yarın Türkiye Ziirat Kupası 1. Turunda yarın sahamızda oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Adıyamanspor ile 2 hazırlık maçı oynamıştık ancak hazırlık maçları ölçü olarak kabul edilmez.. Rakibin çok güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. Yarınki maçtı kazanıp bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Seyirci avantajını değerlendirip maçı kazanmak istiyoruz. Atatürk Stadı'nda saat 15.00'teki maça taraftarımızı davet ediyoruz."

Kaynak: AA