Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü Hazırlıklara Başladı

KAYSERİ - Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi takımlarından Üniversiteler Gençlik ve Spor Kulübü 2013-2014 sezonu hazırlıklarına başladı.

Kulüp Başkanı ve basketbol takımı antrenörü Hasan Aksoyak, yaptığı açıklamada, hedeflerinin öncelikle mücadele edecekleri gurupta genç oyuncularının tecrübe kazanması olduğunu söyledi.

Transfer görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Aksoyak, şöyle devam etti:

"Yeni sezon çalışmalarımıza 2 gün önce yaptığımız kros antrenmanı ile başladık. Kadromuzun tamamını genç oyuncular oluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız görüşmeler neticesinde Mehmet Volkan Özkan, Yasin Nalbantoğlu, Muammer Altun, Selçuk Önal, Atakan Necati Halıcı, Hasan Can Sönmez, İdris Güneş, Gazi Bulut, Sergen Ecesoy, Mesut Can Öztürk ve Mert İskender ile de anlaşmaya vardık. Bu oyunculara takviye olarak da birkaç tecrübeli oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Günde çift antrenman yaparak sezon hazırlıklarımıza devam edeceğiz."

Aksoyak, hafta içi sabah kros, öğleden sonra ise salonda teknik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacaklarını belirterek, "Sezon başlayana kadar da en az 10 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Her zaman ki gibi hedefimiz bu genç kadromuzla maçın sonuna kadar mücadele eden, pes etmeyen bir görüntü çizerek öncelikle ikinci tura yükselebilmek ve izleyenlere güzel bir basketbol izletebilmek olacaktır. Şimdiden bu sezon EBBL'de mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA