Türkiye - Romanya Milli Maçı Star TV'den Canlı Yayınlanacak

Türkiye ile Romanya bu akşam saat 21.00'da karşı karşıya gelecek. Türkiye Romanya maçının hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Türkiye Romanya Milli maçı Star TV'den canlı yayınlanacak...

2014 Dünya Kupası şansını sürdürebilmek için mutlak galip gelmesi gereken A Milli Futbol Takımı, bu akşam Bükreş'te Romanya'ya konuk oluyor. Bu kritik karşılaşma 21.00'den itibaren STAR TV'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi BeyazGazete.com'dan da canlı takip edebilirsiniz.

Başkent Bükreş'teki Ulusal Arena'da oynanacak maçı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek. Moen'in yardımcılıklarını Kim Haglund ve Frank Andas yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ken Henry Johnsen olacak.

TÜRKİYE ANDORRA MAÇI GOLLERİ İÇİN TIKLAYIN

TEK HEDEF GALİBİYET
A Milli Futbol Takımı'nın bu akşamki Romanya maçında tek hedefi galibiyet. Grupta oynadığı 7 maçta 10 puan toplayarak dördüncü sırada yer alan millilere, 13 puanla ikinci sıradaki Romanya karşısında galibiyetten başka sonuç yaramıyor. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde oynadığı ilk maçta zayıf rakibi Andorra'yı Kayseri'de 5-0'lık farklı skorla yenerek moral bulan ay-yıldızlı ekip, play-off iddiasını kalan 2 maça taşıyabilmek için grup ikincisi Romanya'yı deplasmanda yenmek zorunda.

Son maçında evinde Macaristan'ı 3-0 yenerek ikinciliğe yerleşen Romanya ise seyirci desteği altında oynayacağı karşılaşmada yakaladığı bu avantajı kullanmaya çalışacak. Grupta İstanbul'da yapılan maçı Romanya 1-0 kazanmıştı.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'İ

Romanya:
Tatarasanu, Matel, Goian, Chriches, Ratz, Pintilli, Hoban, Stancu, Torje, Marica, Maxim.

Türkiye: Volkan, Caner, Semih, Ömer, Gökhan G, Selçuk, Mehmet Topal, Gökhan Töre, Arda, Burak, Umut.

Stat: Arena Nationala (Ulusal Arena)

Saat:
21:00

Hakem:
Svein Oddvar Moen

Yayın:
Star TV