Turgutluspor'da Hazırlıklar Devam Ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Pendikspor ile golsüz berabere kalarak sezona 1 puan ile başladı.

2013-2014 sezonunda Play-off hedefiyle yola çıkan Turgutluspor’da deplasmanda alınan 1 puan ile kendi evinde oynayacağı iki maç öncesi moral kazandırırken, hedefin 2’de 2 olduğu ifade edildi. Turgutluspor önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak. Kırmızı-siyahlılarda bu karşılaşma öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Turgutluspor Profesyonel Şube Sorumlusu Ender Özkaya, evlerinde oynayacakları 2 karşılaşmadan da galibiyet çıkarmak istediklerini dile getirerek, "Deplasmanda özellikle 2. yarıda oynadığımız futbolla 3 puanı elimizden kaçırdığımızı düşünüyorum. Şimdi 2 hafta üst üste kendi evimizde oynayacağız, bu karşılaşmalardan iyi skorlarla ayrılırsak sezonun başlangıcında hedeflediğimiz noktanın gerçekçi olduğunu taraftarlarımıza ve camiamıza net bir şekilde gösteririz. Takımımız bu 2 karşılaşmadan 6 puan çıkarabilecek güçte, ancak futbol her sonuca gebe bir oyun. Taraftarımızın da desteğiyle 2 karşılaşmadan en iyi sonuçlarla ayrılacağız” dedi.

Kaynak: İHA