Özkara; “Oyunu İyi Çeviremedik”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Hüsnü Özkara, “Oyunu sağdan sola ve soldan sağa iyi çeviremedik” dedi.

Dardanelspor karşılaşmasını değerlendiren Özkara, özellikle ilk yarıda girdikleri performanslardan yararlanamadıklarını söyledi.

Önemli pozisyonlar bulduklarını belirten Özkara, “Özellikle sağdan kurduğumuz oyunu sola, soldan kurduğumuz oyunu ise sağa kombine edemedik. Yakaladığımız pozisyonlarda da gol vuruşlarında geç kaldık“ dedi.

Takımın birinci kaptanı Hakan Macit’in iklim değişikliği nedeniyle hasta olduğunu ifade eden Özkara, “Bolu kampının ardından takımda Erdi,Sefa, Ahmet Kesim, Uğur ve birkaç oyuncu daha hasta olmuştu. Hakan’ın da hastalığı sürüyordu. Bu yüzden ona şans veremedik. Karşılaşma içinde sakatlanan ve başına dikiş atılan Sefa’nın ise durumunun ciddi olduğu için ikinci yarıda şans veremedik.”diye konuştu.

FORMA SOYUNMA ODASINDA ASILI
Oyuncu tercihlerini antrenman ve TSYD Kupası maçlarındaki performanslarına göre yaptığını ifade eden Özkara şunları kaydetti: “Oyuncularımızın formaları soyunma odasında asılı. Bizim takımımızda hak eden formayı giyecektir. İlerleyen zamanda daha iyi olacağız. Bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz”
Aydınspor 1923, Anadolu Selçuklu maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.

Kaynak: İHA