Orduspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması

ORDU - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Tüm futbolcuların hazır olduklarını görüyorum, bu da bizim için büyük bir avantaj. Takım içerisindeki bu rekabet doğal olarak başarıyı getirecektir" dedi.

Sözeri, kulüp tesislerinde basın sözcüsü Akın Çiçek ile düzenlediği basın toplantısında, mor-beyazlı ekibin hafta sonu deplasmanda Karşıyaka ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.

Lige verilen arada fazla forma şansı bulamayan oyuncuların da hazır olduklarını görme fırsatı bulduklarını ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"Lige verilen arada Tokatspor ve Samsunspor maçlarında fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımızın ne kadar hazır olduklarını gördük. Bu durum aslında bizim işimizi zorlaştırıyor. İlk iki maçta alınan güzel skorla ister istemez kadroyu bozmadan Karşıyaka maçına çıkmayı planlıyoruz ama bu hafta üst üste maçlar oynayacağız. Bu yüzden tüm oyuncularımıza ihtiyaç duyabiliriz. Gerekli rotasyonu yapabiliriz. Daha önce '13, 14 oyuncum hazır' derken, şimdi tüm futbolcuların hazır olduklarını görüyorum. Bu da bizim için büyük bir avantaj. Takım içindeki bu rekabet doğal olarak başarıyı getirecektir. Biz de hakkaniyetten vazgeçmeyerek hak edene formayı vereceğiz. Önümüzde Türkiye Kupası maçları olacak, sakatlık ve cezalar olacaktır. Uzun bir maraton bizi bekliyor. bu yüzden tüm futbolcuların hazır olması gerekiyor."

Tedavisi devam eden kaleci Ferhat'ın Karşıyaka maçına yetiştirilmeye çalışıldığını dile getiren Sözeri, "Doktorları ile konuştuğumuzda tedavisinin iki hafta sürebileceğini belirtmişlerdi fakat yapılan tedavilerle hafta sonu oynanacak Karşıyaka maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Tabi ki diğer kalecilerimiz de kaleyi teslim edebileceğimiz durumda ama Ferhat sezon başından bu yana iyi bir performans yakaladı" ifadelerini kullandı.

Akın Çiçek ise kombine bilet satışı konusunda gerekli desteği görmek istediklerini vurguladı.

Kaynak: AA