Beşiktaş'ta Bursaspor Maçının Hazırlıkları

İSTANBUL - Beşiktaş, bir günlük iznin ardından Bursaspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda kuvvet ve kondisyon çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenmanda, futbolcuların bir saat boyunca salonda denge ve kuvvet çalıştığı kaydedildi. Futbolcuların daha sonra sahaya çıkarak kondisyon koşuları ve şut çalışmaları yaptığı belirtildi.

-Almeida takımla birlikte çalıştı

Siyah-beyazlılarda, Gaziantepspor ile oynanan Süper Lig maçında sakatlanan Hugo Almeida'nın, takımla birlikte çalışmalara başladığı ifade edildi.

Çalışmaya milli takımlarda bulunan Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Muhammed Demirci, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Kerim Frei, Tomas Sivok ile tedavilerine devam edilen Necip Uysal, Manuel Fernandes, Gökhan Süzen, bireysel çalışmalar yapan Filip Holosko ve Uğur Boral'ın katılmadıkları bildirildi.

Siyah-beyazlılar, bu akşam yapacakları antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: AA