Beşiktaş'ta Bursaspor Maçı Hazırlıkları

İSTANBUL - Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında Bursaspor ile 15 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve 1 saat 45 dakika süren antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular ısınma bölümünün ardından pas, bire bir adam geçme ve kanat organizasyonları çalıştı. Antrenman yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Siyah-beyazlı takımda, milli takımlarda bulunan Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Kerim Frei, Muhammed Demirci, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson ve Tomas Sivok çalışmada yer almadı.

Tedavileri nedeniyle sabah antrenmanına katılmayan oyunculardan, Gökhan Süzen ve Necip Uysal takımla antrenmana çıkarken, Filip Holosko, Manuel Fernandes ve Uğur Boral ise ayrı çalıştı.

Öte yandan, Gaziantepspor maçındaki sakatlığı sonrası sabah antrenmanında ilk kez takımla çalışmaya dahil olan Hugo Almeida, akşam antrenmanını da sorunsuz bir şekilde tamamladı.

-Futbolcular hırs küpü

Yaklaşık 1 saat 45 dakika yoğun bir tempo içinde geçen akşam çalışmasında futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olmaları dikkati çekti.

Birçok pozisyonda birbirlerine sert girmekten kaçınmayan oyuncular, zaman zaman sert müdahalelerle de karşılaştı. Antrenmanın pas çalışması bölümünde Ömer Şişmanoğlu sert bir müdahaleye maruz kalırken, bire bir adam geçme çalışmasında ise Gökhan Süzen, Necip Uysal'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve saha kenarında tedavisini yaptırdıktan sona yeniden antrenmana dahil oldu.

Yarı sahada çift kale maç bölümünde ise ikili mücadeleden Julien Escude'nin eli, Hugo Almeida'nın burnuna sert bir şekilde çarptı. Bir süre burnunu tutan Portekizli oyuncu, tekrar maça döndü.

Öte yandan, çalışmanın sonlarına doğru İbrahim Toraman, sağ ayak başparmağının altında bulunan yaranın tahriş olması nedeniyle çift kale maçı bırakırken, saha kenarında tedavi yaptırdı.

Siyah-beyazlı takımın antrenmanını Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu'ndan bir grup öğrenci de izledi. Antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen minik öğrenciler, birlikte fotoğraf çektirme imkanı buldular.

Beşiktaş, yarın akşam basına kapalı olarak gerçekleştireceği çalışmayla Bursaspor maçının hazırlıklarnı sürdürecek.

Kaynak: AA