11. Karadeniz Judo Şampiyonası

DÜZCE - Zonguldak'ta gerçekleştirilen 11. Karadeniz Judo Şampiyonası'na katılan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı 34 madalya ve 6 kupa kazandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan'ın yanı sıra 19 İlden 400 sporcunun katıldığı şampiyonada süper minik, minik, yıldız ve ümitler kategorilerinde yarışmalar düzenlendi.

Judo antrenörü Ayhan Alayıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 40 sporcu ile katıldıkları şampiyonada 13 altın, 10 gümüş ve 11 bronz madalya kazandıklarını belirtti.

Alayıldız, "3 kategoride yapılan müsabakalarda 1 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük kupası olmak üzere 6 kupayı ilimize getirdik'' dedi.

4 yıllık tecrübeyle söz konusu başarıyı elde ettiklerine değinen Alayıldız, ''Bu, bize verilen imkanların sayesinde oldu. Desteklerinden ötürü Belediye Başkanı'mız İsmail Bayram ve İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran'a teşekkür ediyoruz. Antrenman yapabiliyoruz bu da başarıyı getiriyor'' diye konuştu.

Alayıldız, uluslararası seviyede olan antrenman salonuyla birlikte Düzce'nin adını şampiyonalarda duyurmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Kaynak: AA