'Yeter artık ayrılmak istiyorum'

Sivasspor maçının kadrosuna alınmayan Sow’un, Samandıra’da takım arkadaşlarının, “Neden yoksun?” sorusuna, “Ben de bilmiyorum ama yeter artık ayrılmak istiyorum” dediği öğrenildi.

Sivasspor maçının kadrosuna alınmayan Sow 'un, Samandıra 'da takım arkadaşlarının, “Neden yoksun?” sorusuna, “Ben de bilmiyorum ama yeter artık ayrılmak istiyorum” dediği öğrenildi.

Fenerbahçe 'de dün akşam Moussa Sow şoku yaşandı... Sarı-Lacivertliler 'in son haftalardaki formsuz yıldızı yaptığı açıklamalar ve arkadaşlarıyla yaptığı konuşmalarla bir anda gündeme oturdu... Yaşanan sıkıntılı sürecin ardından dün oynanacak olan Sivasspor maçı Fenerbahçe açısından büyük önem taşıyordu. İşte böylesine kritik karşılaşma öncesinde teknik direktör Ersun Yanal, herkesi şaşırtacak bir kararla yıldız futbolcuyu 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Sarı- Lacivertliler 'de kadroya alınmayan oyuncular günü boş geçirmemek için Samandıra 'da idman yapar. Sow da diğer kadroya giremeyen oyuncularla idmana çıktı. Burada arkadaşlarının, “Kadroda neden yoksun?” sorusuna Senegalli yıldızın, “Nedenini ben de bilmiyorum ama yeter artık, ayrılmak istiyorum” dediği öğrenildi. Bu arada yıldız futbolcu twitter 'dan da “Neden kadroya alınmadığımı bilmiyorum. Çok üzgünüm ama Elhamdürillah Fenerbahçe 'yi çok seviyorum” ifadelerini kullandı. Bu arada Sow 'un İngiltere, Fransa ve Katar 'dan talipleri var. Menajerler aracılığıyla görüşmeler sürüyor.