Tatvan Gençlerbirliğispor 24 Futbolcu Transfer Etti

Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden tek takım olan Tatvan Gençlerbirliğispor, mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası ve BAL’da başarılı olmak için 24 futbolcu transfer etti.

Tatvan’da bir otelin toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde, kulüp yöneticileri ve teknik heyet yapılan transferleri tek tek tanıtıp taraftarlara hem ligde hem de Türkiye kupasında başarı sözü verdiler. Düzenlenen imza töreninden sonra gazetecilere açıklamada bulunan Tatvan Gençlerbirliğispor Kulübü As Başkanı Celal Yeşil, teknik kadro ve 24 sporcuyla sözleşme imzaladıklarını belirtti.

As Başkan Yeşil, yapılan imza töreninin ardından sporcuların bundan sonra eski takımlarında olduğu gibi Tatvan Gençlerbirliğispor için ter dökerek başarı elde edeceklerini ifade etti.

Bitlis’i BAL’da temsil eden tek takım olduklarına vurdu yapan As Başkan Yeşil, “Takımımızla birlikte tek hedefimiz gerek Ziraat Türkiye Kupası’nda gerekse ligde başarı elde etmektir. En büyük hedefimiz ise iyi bir sezon geçirip 3. lige yükselmektir. İnşallah bunu yapacak güçteyiz. Bu yüzden bunu başaracağımıza olan inancımız tamdır” diye konuştu.

Teknik Direktör Recep Bayık ise, Tatvan Gençlerbirliğispor olarak gerek Türkiye Kupası’nda gerekse BAL’da başarılı olmak için hem yurt içi hem de yurt dışından profesyonel ve amatör sporcu transfer ettiklerini anlattı. Daha öncede Tatvan’da futbolculuk yaptığını ve bu nedenle bölgeyi iyi bildiğini ifade eden Bayık, “Tatvan’da Türkiye’nin hiçbir yerinde bulunmayan yüksek rakımlı yerler var. Oyuncularımızla birlikte bu yüksek rakımlı yerlerde antrenmanlar yapıyor, maçlara hazırlanıyoruz. Genel itibariyle herhangi bir sıkıntımız yok. Her şey iyi gidiyor. Takım olarak başarı için kenetlenmiş durumdayız. İnşallah yaptığımız ve yapacağımız transferlerle de bunu ortaya koyacağız. Toplamda 24 sporcuyla sözleşme imzaladık. Bunun yanında bir ya da iki oyuncu daha düşünüyoruz. Bu oyuncularında transfer edilmesiyle takımı şekillendirmiş olacağız. Geriye sadece başarı için saha da ter dökmek kalıyor. Ben inanıyorum ki Tatvan Gençlerbirliği gerek yönetimi gerekse oyuncu kadrosuyla başarılar elde etmeye en yakın olan takımdır. En büyük hedefimiz takımımızı bir üst lig olan 3. lige taşımaktır. Lig sonunda da bunu başarmış olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Takım Kaptanı Emrullah Akıntı da, takım olarak başarı için kenetlendiklerini dile getirdi.

Kaynak: İHA