Hentbol Açıklaması

Hentbol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme birinci tur rövanş maçında Hollanda'nın Sercodak Dalfsen takımına 34-24 yenilen Muratpaşa Belediyesi'nin antrenörü Birol Ünsal, ''Güçlü bir rakip karşısında mücadele ettik, fiziksel anlamda bizden daha diri durdular'' dedi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'ne iki maçta aldıkları mağlubiyetle veda ettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen maçın sonunu fiziksel olarak getiremediklerini kaydeden Ünsal, oyunda bir türlü dengeyi sağlayamadıklarını ve maçın sonunda oyundan tamamen koptuklarını belirtti.

Ünsal, ''Güçlü bir rakip karşısında mücadele ettik, fiziksel anlamda bizden daha diri durdular. Oyuncularım çabuk yoruldu, maçın sonlarına doğru kuvvetsiz kaldı. Pozisyon üretmekte zorlandık, rakibi sahamızda kabul edince aradaki fark giderek arttı. Kaybettiğimiz için çok üzgünüm ancak bu maçı unutup, 6 Eylül'de Kastamonu'da Üsküdar Belediyesi ile oynayacağımız kupa maçına hazırlanacağız'' diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ne vede ettiklerini ancak Avrupa mücadelesine Kupa Galipleri Kupası'nda devam edeceklerini dile getiren Ünsal, Üsküdar Belediyesi maçının ardından Portekiz temsilcisi Juvelis maçına da en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

-Dalfsen cephesi-

Sercodak Dalfsen antrenörü Peter Portenger da oynadıkları iki maçı da kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıktıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Rakiplerini önemsediklerini ve her iki maça da en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatan Portenger, oyuncularını galibiyetlerinden dolayı kutladığını ifade etti.

Kaynak: AA