Elazığspor'da Yüzler Gülüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığspor'da, deplasmanda Kayserispor'a karşı alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Elazığspor Kulübü Sportif Direktörü Yasir Elmacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda 3-1 kazandıkları Kayserispor maçının başından sonuna kadar iyi bir oyun sergilediklerini belirtti.

Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi bir performans sergilediklerini ve buldukları pozisyonları gole çevirmesini bildiklerini ifade eden Elmacı, ikinci yarıda ise daha çok skoru korumaya yönelik bir oyun anlayışıyla sahada olduklarını aktardı.

Kayserispor'un ikinci yarıda girdiği pozisyonlarda kaleci Zülküf'ün başarılı kurtarışlar gerçekleştirdiğini aktaran Elmacı, "Zülküf'ün performansı bizi çok memnun etti. Gelecek için umut verdi" diye konuştu.

Elmacı, takımın fiziksel ve taktiksel açıdan yavaş yavaş oturmaya başladığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Takım içerisinde tam bir rekabet ortamı oluşmuş durumda. Bütün oyuncularımız hocadan forma kapabilmek için yarış halindeler. Bu bizi mutlu ediyor ve ilerisi için umut veriyor. Yeni gelecek arkadaşlarımızla takımımız daha da güçlenecek. Elazığspor, ligde kalıcı ve saygın bir takım olacak."

Sezona deplasmanda 3-1'lik Akhisar Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan, ikinci hafta sahasında Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kalan bordo-beyazlı ekip, 3. haftada Kayserispor'u yenerek sezonun ilk galibiyetini de aldı.

Kaynak: AA