'Avukatlar Spor Oyunları' Sona Erdi

Türkiye Barolar Birliği'nce (TBB) organize edilen ve bu yıl İçel'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 'Avukatlar Spor Oyunları' sona erdi. Turnuvanın veda yemeğini İçel Büyükşehir Belediyesi verdi.

İçel Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İçel Barosu Spor Komisyonu tarafından, 'Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası ','Geleneksel Tek Pota Basketbol Turnuvası' ve bu yıl ilk defa düzenlenen '1. Karma Voleybol Turnuvası' etkinlikleri sebebiyle Türkiye’nin birçok bölgesinden İçel’e gelen adliye personeli spor ile dolu bir hafta geçirdi. Barolara bağlı avukatlar ve avukat stajyerleri, adli ve idari hakim-savcı ve hakim stajyerleri, mahkeme bilirkişileri, adliye personeli, baro personeli ve katiplik belgesine sahip avukat katiplerinin katıldığı turnuvanın veda yemeğini İçel Büyükşehir Belediyesi verdi.

Yemekte konuşan İçel Barosu Başkanı Alpay Antmen, mesleğin getirdiği yoğun stresi önlemek, kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla çeşitli sportif etkinliklere imza attıklarını söyleyerek, 3 farklı branşta turnuvayı tamamladıklarını kaydetti.

Akdeniz Oyunları kapsamında İçel'de yapımı gerçekleştirilen spor tesisleri sayesinde, İçel’in tamamen bir spor kenti olduğunu ifade eden Antmen, turnuva boyunca kendilerine her türlü desteği veren ve bu yemeği düzenleyen İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a da teşekkür etti.

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ise “Türkiye’nin her bölgesinden bu turnuva için kentimize gelen adliye personelini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Belki içinizden birçoğu İçel’e ilk defa geldi. Umarım kentimizi beğenmişsinizdir. Turnuvada yer alan basketbol ve voleybol turnuvalarını bizzat takip de ettim. Bu turnuvanın kentimizde düzenlenmesinde öncülük eden başta İçel Barosu olmak üzere, turnuvaya katılan tüm adli personeli, dereceye giren takımları ve emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA