Adanaspor - Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 3. haftasında, kendi sahasında Manisaspor’a 2-1’lik skorla yenilen Adanaspor’da teknik direktör Ercan Albay, “Adanaspor takımı korkulan yerde değil, hak ettiği yerde olacaktır” dedi.

5 Ocak Stadyumu’nda oynanan karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay, takım olarak, taraftarlara galibiyet ile sonuçlanan bir akşam yaşatmak istediklerini ancak maçtan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Mağlubiyetlere mazeret getirecek bir yapıda olmadığını ifade eden Albay, “Bazen futbolda talihsizlikler ve şansızlıklar vardır. Örneğin biz sahaya çıkarken Tolga’nın kafa travmasından dolayı sıkıntılar yaşaması acil kaleci değişikliğine yol açtı. Yenilen golleri ‘talihsiz’ olarak nitelendiren Albay, sonuç mağlubiyet olmasına rağmen takımımız, mağlubiyeti hak edecek bir oyun değil, mücadele ortaya koymuştur. Maalesef bu mücadele bize istediğimiz neticeyi getirmemiştir. Adanaspor takımı korkulan yerde değil istenen yerde olacaktır” diye konuştu.

Adanasporlu futbolcu Ömer Karancı da iyi mücadele etmelerine rağmen galibiyete ulaşamadıklarını ifade etti.

Genç oyuncu, şanssız goller yediklerini, bunun ötesinde şanssız goller kaçırdıklarını kaydetti.

MANİSASPOR CEPHESİ
Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise, yaptığı açıklamada, kazanılan 3 puanın ötesinde, oynanan güzel oyundan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Özdeş, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Geçtiğimiz hafta daha kaliteli bir oyun oynadık, bu hafta da hücumda daha üretkendik. Hem ilk yarı hem de ikinci yarı maçı kazanabilecek pozisyonlar bulduk. Bu bizim için çok çok önemliydi. Çünkü planladığımız oyunu oynamak bizim için önemli. Oyuncularımı kutluyorum verdikleri mücadeleden dolayı. Rakibi de oyunu çevirmek için verdikleri çabadan dolayı kutluyorum.”
Manisasporlu Hikmet Balioğlu da kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, her geçen gün daha iyiye giden bir takım olacaklarının altını çizdi.

Kaynak: İHA