Medical Park Antalyaspor Yeni Sezon Hazırlıkları Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesisler'inde sürdürüyor.

Medical Park Antalyaspor yeni sezon öncesi Antalya'daki ilk antrenmanını Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Deniz Barış, Onur Tuncer, Ümit Milli takımda bulunan Emrah Başsan katılmadı. Antrenman öncesi Aybaba, futbolcularını bir araya toplayarak kısa bir konuşma yaptı. Kırmızı-beyazlıların antrenmanı koşu ve ısınma ve açma germe hareketleriyle başladı.

8’erli iki grup halinde 5’e 2 pas çalışması yapan futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Yeni transferler Milan Baros ve Serkan Balcı’da antrenmana katıldı.

Aybaba’nın kaleci Ndjock, Uğur İnceman, Tita, Mehmet Sedef, Zeki ve Tita’ya karşılıklı ayak tenisi oynattığı gözlendi. Son transferler Ferdinand ve Vederson’un yarın takıma katılacağı belirtildi. Kırmızı-beyazlı takım yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davraz, Slovenya ve Ankara kamplarıyla başlamıştı.

Kırmızı-beyazlılar yarın sezon öncesi yeni transferlerini taraftarına tanıtacak ve ardından Fethiyespor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: İHA