Bursaspor Taraftarı Takımın Başına Güneş veya Denizli’yi İstiyor

Bursasporlu taraftarlar Hikmet Karaman’ın görevden ayrılmasından sonra teknik direktörlük için adı geçen Abdullah Avcı ve Mehmet Özdilek’i takımın başında görmek istemiyor.

Taraftarlar takımın, Şenol Güneş yada Mustafa Denizli gibi tecrübeli hocalara emanet edilmesini istiyor.
Özlüce Tesisleri önünde toplanan bir grup Bursaspor taraftarı Hikmet Karaman’ın gönderilmesinden sonra yerine ismi geçen Abdullah Avcı ve Mehmet Özdilek’i takımlarının başında görmek istemiyor. Maraton Platformu grubu olarak adlandırılan grup adına konuşma yapan Özkan Sönmez, "Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın gidişi ile kulübümüze Mehmet Özdilek ve Abdullah Avcı gibi isimlerin geleceğini duyduk. Fakat biz bu isimleri istemiyoruz. Takımımızın doğru yönetilmesini istiyoruz. Takımımızın Avrupa sürecinde, Avusturya kampında neler yaptığından hiç kimsenin haberi yok" dedi.

"TAKIMIN BAŞINA MUSTAFA DENİZLİ YADA ŞENOL GÜNEŞ'İ İSTİYORUZ"
Kulübün daha başarılı bir şekilde yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Sönmez, "Takım artık daha güzel yönetilerek, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş gibi isimlere emanet edilmesini istiyoruz. Şampiyon olduğumuz dönemden beri takıma katkı verilmedi. Hiç bir anlamda çıtamızı yükseltemedik. Daha önce de tepkimizi ortaya koymuştuk. Eğer Mehmet Özdilek gibi isimler varsa tepkilerimiz daha da artacaktır. Yönetimin taraftarın sesine kulak vermesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bursaspor taraftarı açıklamanın ardından Özlüce Tesisleri önünden olaysız şekilde ayrıldı.

Kaynak: İHA