Eskişehirspor'da Bayramlaşma

ESKİŞEHİR - Eskişehirpor Kulübü yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bayramlaştı.

Eskişehirspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın, yaptığı açıklamada, Türk ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Eskişehirspor'un Avusturya'nın Viyana kentinde iyi bir kamp dönemi geçirdiğini ifade eden Yalçın, şöyle konuştu:

"Eskişehir, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti. Etkinlikler kapsamında 'Türk Dünyası Kültür Başkenti Müzik ve Futbol Şöleni' organize edildi. Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ve Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'nın Eskişehirspor'a gösterdikleri emekleri inkar edemeyiz. Cumartesi günü başlayacak turnuva da Eskişehirspor için iyi bir hazırlık olacak. Organizasyonda Eskişehirspor'un yanı sıra Türkmenistan'ın Httu FK, Kazakistan'ın Vostok FC ve Kırgızistan'ın Abdyh Ata FC takımları mücadele edecek. Turnuva, iki gün sürecek."

Yalçın, Eskişehirpor'un 18 Ağustos'ta Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonundaki ilk maçına çıkacağını hatırlatarak, "Bursaspor'u sahamızda ağırlayacağız. Lige iyi bir başlangıç yapacağımızı ümit ediyoruz. Daha sonra İstanbul'da Fenerbahçe'ye konuk olacağız. Bir sonraki hafta sahamızda Galatasaray ile mücadele edeceğiz. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Takımımız lige hazır" diye konuştu.

Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman da Eskişehirspor'un yurt dışı kampını en iyi şekilde değerlendirdiğini bildirdi.

Siyah-kırmızılı takımın lige eksiksiz şekilde başlayacağını anlatan Akman, "Eskişehirspor için her şey çok güzel gidiyor. Kendimizi başarıya endeksledik. Takımın motivasyonu çok iyi ve hiç bir sıkıntımız yok" dedi.

Kaynak: AA