Emenike Sağlık Kontrolünden Geçti

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı golcü futbolcu Emanuel Emenike, bugün sabah saatlerinde bir takım sağlık kontrollerinden geçti.

Sağlık kontrollerinde herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde sarı-lacivertlilere transferi kesinleşecek olan Nijeryalı futbolcu Emenike, sağlık kontrolleri öncesi açıklamalarda bulundu. Emenike, kendini eve dönmüş gibi hissettiğini söyledi.

“ŞU ANDA DURUMUM İYİ”
Fenerbahçe taraftarının kendisini çok heyecanlandırdığını vurgulayan Emenike, "Eğer transferim gerçekleşirse elimden gelen her şeyi Fenerbahçe için yapacağım. Geçen yıl sakatlığım vardır. Şu anda durumum iyi. Rusya liginde de lig başladı ve ben 4 maç yaptım” diye konuştu.

Basın mensuplarının sağlık durumu ile ilgili sorduğu sorulara cevap veren Emenike, "Geçen yıl sakatlığım vardı. Şu anda durumum iyi. Rusya liginde de lig başladı ve ben 4 maç yaptım” şeklinde cevap verdi.

Nijeryalı futbolcu Emanuel Emenike’nin geniş kapsamlı sağlık kontrolünün 10 Ağustos Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

Ayrıca kan testi sırasında zorlandığı gözlenen golcü futbolcu, sağlık testlerinden çıkacak sonuca göre sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalayacak.

Kaynak: İHA