Vojvodina Cephesi Turdan Ümitli

Vojvodina Teknik direktörü Marko Nikolic, yarın oynanacak Bursaspor karşılaşması öncesi ümitli konuştu.

Nikolic, tur şanslarının yarı yarıya olduğunu ifade etti.

Vojvodina Teknik Direktörü Marko Nikolic, yarın Bursaspor ile Atatürk Stadı'nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Karşılaşma öncesi ümitli konuşan Nikolic, şansların eşit olduğunun altını çizdi. Yarın güçlü bir rakip ile karşılaşacaklarını vurgulayan Nikolic, “Vojvodina'da oynadığımız maçta her iki takımın şansı vardı. Bursaspor'da iyi oynadı ama ne yazık ki biz son dakikada yediğimiz gol ile galibiyeti kaçırmış olduk. Bursaspor Vojvodina'da 2-2 ile ayrılması kendisi için avantaj sağladı. Burada kendi seyircisi önünde ve kendi sahasında oynayacağına göre daha baskılı oynayabilir. Bursaspor, güçlü bir takım. Bizim buradaki geleceğimizde kendi büyük bir takım olan Bursaspor'a karşı gerekli mücadeleyi verip en iyisini yapmaya çalışacağız. Bursaspor'un bizim için güç bir rakip olduğunu kabul ediyoruz" dedi.

“TURU GEÇMEK İSTİYORUZ”
Var güçleri ile oynayıp turu geçmek istediklerini söyleyen Nikolic, “İlk maçta iyi bir oyun sergilediğimizi kabul ediyoruz. Burada da var gücümüzle çalışacağız ve Bursaspor'un son dakikada yaptığını bizde yapmak istiyoruz. Bursaspor karşısında kendimize yüzde 50 yüzde 50 şans veriyoruz. Yani şansımız var sonuna kadar mücadele edeceğiz. Genç bir ekibimiz var başarı için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

VOJVODİNA BURSASPOR MAÇINA HAZIR
Vojvodina, Bursaspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını Atatürk Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşen antrenmanda Sırp temsilcisi ısınma hareketleri gerçekleşti. Diğer bölümde ise, taktik antrenman yapıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA