Siirt Emniyet Müdürü Ramazan'ın Son İftarını Amatör Sporcularla Açtı

Siirt’te göreve başladığı günden itibaren halkla iç içe olan Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Ramazan’ın son iftarını amatör sporcularla birlikte yer sofrasında açtı.

Siirt Bayanlar Futbol takımı Antrenörü Zeki Eren’in düzenlediği iftar yemeğine katılan Ekizoğlu, yemekte Avrupa Güreş Şampiyonu ve İktisas Spor Külübü Başkanı Şakir Kayaalp, Siirtli milli güreşçiler ile basın mensuplarının katıldığı iftarı paylaştı.

Ramazan’ın, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde maneviyatı dolu bir ay olduğunu belirten Ekizoğlu, Siirt’in evliyalar diyarı, şirin ve güvenlik noktasında hiçbir sıkıntısı bulunmayan bir il olduğunu hatırlatarak, “Halkımıza devletin sıcak yüzünü gösteriyoruz, sofralarına katılıyor kendilerini de sofralarımıza davet ediyoruz. Devletin sıcaklığını kendilerine hissettirmeye çalışıyoruz” dedi.

Daha önce de eşi Dilek Ekizoğlu ile birlikte Siirt’teki yoksul aileleri ve yaşlıları ziyaret eden Mutlu Ekizoğlu, gönüllerini alarak hayır dualarını aldı.

Ramazan’ın son iftarına katılımından ötürü başta Mutlu Ekizoğlu ve diğer katılımcılara davetlerinden ötürü teşekkür eden ev sahibi Eren, son dönemlerde atanan yöneticilerin Siirt için bir fırsat olduğunu, başta Siirt Valisi Ahmet Aydın olmak üzere Emniyet Müdürü Ekizoğlu'nun halkın içinden ve halk tarafından çok sevildiğini sözlerine ekledi. İftar programına AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş ve Başkan Yardımcısı Ayhan Eren de katıldı.

Kaynak: İHA