Milli Takımların Formaları İzmir'den

İZMİR - Atletizm ve Okçuluk Milli Takım formalarıyla Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun malzemeleri İzmir'deki bir firma tarafından üretiliyor.

İlk Türk Grekoromen Dünya şampiyonu unvanını kazanan Muharrem Candaş tarafından kurulan şirketin 3. kuşak temsilcisi İzmir Ekonomi Üniversitesi mezunu Cem Candaş, yaptığı açıklamada, şirketlerinin 50 yıllık deneyiminin bulunduğunu, dedesinin Kemeraltı'nda başladığı üretimi İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde sürdürdüklerini söyledi.

Candaş, babası ve amcasının yanı sıra İEÜ Moda Tasarımı ve Tekstil Bölümü'nü tamamlayan ablası Merve Candaş'la birlikte kurumlarını yeni noktalara taşıma hedefinde olduklarını belirtti.

Firma olarak Atletizm ve Okçuluk Milli takım formalarını ürettiklerini ve Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'na da malzeme verdiklerini kaydeden Candaş, her sporun ayrı bir forma düzeni olduğunu bildirdi.

Candaş, şöyle konuştu:

"Bir voleybolcu için tişörtünün kol aralığı önem kazanırken, futbolcu için önemli değil. Bunlar ayrı uzmanlık alanları gerektiriyor. Biz de bunları takımlara sunuyoruz. Sporun her dalında iddiamızı sunuyoruz. Milli Takımların yanı sıra Arkas Voleybol, Gelişim Koleji ve 2. Lig Takımları gibi geniş yelpazedeki kulüplere hizmet veriyoruz."

Kaynak: AA