Tenis Açıklaması

ANTALYA - Alanya'da 12 Yaş Erkekler Tenis Avrupa Finalleri, 8 ülkeden 28 sporcunun katılımıyla 8-11 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Uluslararası Tenis Federasyonu ve Türkiye Tenis Federasyonunun 2013 faaliyet programında yer alan 12 Yaş Erkekler Tenis Avrupa Finali, Park Alanya Tesislerinde 8-11 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Finaller Turgay Soysal Tenis Akademisi organizatörlüğünde ve Alanya Belediyesinin katkıları gerçekleştirilecek.

Belarus, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan, İtalya ve İngiltere'den 28 sporcunun katıldığı Avrupa finalleri ile ilgili Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğünde basın toplantısı düzenlendi.

Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri ve Spor Müdürü Saim Kanlı, Türkiye'de ilk kez Alanya'da gerçekleşecek organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Kanlı, Alanya Belediyesi olarak hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, "Ramazan Bayramı süresince yapılacak Avrupa finallerine tüm tenis ve sporseverleri davet ediyorum" dedi.

Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ise Alanya Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Alanya Park Toprak Tenis Kortlarında yapılacak müsabakalara halkı davet etti.

Kaynak: AA